PAN Amsterdam – 24 november t/m 1 december 2019

PAN Amsterdam is de beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

PAN Amsterdam vind zoals altijd plaats in in hal 8 van de RAI aan het Europaplein te Amsterdam. De RAI is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto en heeft ruime parkeergelegenheid op en buiten het terrein. De RAI ligt op 8 minuten van het stadscentrum en 15 minuten van Schiphol Airport.

Zie hier hoe Jan Taminiau, de ontwerper van het campagne beeld van de beurs in 2019, zijn visie geeft op het combineren van oude en hedendaagse kunst.