www.thedaaf.com 7 t/m 10 april 2022

In april 2021, toen de Corona-pandemie op zijn hoogtepunt was en mensen -letterlijk- nergens heen konden, hebben wij met een aantal collega’s de eerste online Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs georganiseerd: The DAAF.

Alleen leden van de Koninklijke Vereniging van Handelaren in Oude Kunst (KVHOK)werden toegelaten, dus alleen handelaren met een uitstekende reputatie en objecten van de hoogste kwaliteit. In slechts twee en een halve dag bekeken meer dan 6.000 bezoekers bij elkaar 125.000 pagina’s.

Inmiddels zijn we een jaar verder en doen handelaren weer volop mee aan het reizende circus met kunst- en antiekbeurzen. Maar intussen is de manier waarop we naar kunst kijken en kunst kopen veranderd en online evenementen zijn een vast onderdeel van het jaarlijkse programma geworden.

Dit jaar met 52 exposanten, iedereen van naam en faam in Nederland doet mee. Samen tonen we meer dan 1.000 objecten uit een breed scala aan disciplines, op één plek van a.s. donderdag 7 april 16:00 uur (CET) tot en met zondag 10 april 21:00 uur (CET).

Voor meer informatie zie hier.

Collect Magazine wijdt er in april 2022 deze pagina aan: Collect Magazine april 2022